Echte schoonheid komt van binnenuit. Alom bekend en wij onderstrepen dat graag.

Lief zijn voor je zelf, een gezonde (‘groene’) leefstijl en daarbij aansluitend organische, liefst biologische, verzorgingsprodukten, versterken jouw stralende vrouw of man zijn. Na 9 jaar gevestigd te zijn geweest in een pand, wordt nu tijdelijk aan huis gewerkt. Tot we hét plekje hebben gevonden waar we ons, passend bij onze visie, wederom kunnen vestigen. Echter ook nu aan huis, is ons doel een plekje van rust te creëren waar je de hectiek van de dag even achter je laat en jezelf kunt verwennen met diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen.

Wij werken vanuit een holistische benadering. Lichaam, geest en bezieling zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden, zij beïnvloeden elkaar.

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde, volledig natuurlijke en dierproefvrije produkten, vrij van synthetische en chemische stoffen. Produkten die vegan zijn en, waar mogelijk, biologisch én zelfs fair trade. Produkten die beter zijn voor jou en de planeet en waarvan wij de overtuiging delen, dat zij het meest het herstellende vermogen van het lichaam tegemoet komen.

Ons logo is de prachtige bloem Magnolia. De magnolia staat voor ‘liefde voor de natuur, reinheid en idealisme’. Vol passie en overtuiging zetten wij de kracht van de natuur in voor jouw wellnessbeleving. Pure wellnessbeleving. Wij noemen het Ekowellness.