In de salon komen leuke klanten. Stagiaires noemen het ook echt altijd; ‘Wat een leuke mensen komen er hier steeds!’

En dat klopt ook. Ik kom echter overal leuke mensen tegen, ook buiten de salon,  heb er schijnbaar een neus voor (maar stiekem denk ik dat mensen altijd leuk zijn).

Zo kwam ik op een gegeven moment in contact met Susanne (weer zo’n ontzettend leuk mens) van http://www.slimmerslank.com

Gepassioneerd en gefocust op gezonde voeding vanuit de orthomoleculaire voedingsleer. Ze biedt leuke, diverse programma’s aan om slimmer slank te blijven (of te worden).

Nu start ze aanstaande maandag met de ‘weg met je extra kilo’s challenge’. Een week lang gaat ze gratis met je aan de slag (in januari was deze challenge-week een enorm succes) . Aantal klanten uit de salon hebben haar programma gevolgd en zijn erg enthousiast.

Onlangs zijn Susanne en ik samen naar een seminar geweest. Behalve erg gezellig ook inspirerend! En zo ontstond het idee om het effect van de challenge wellicht te kunnen vergroten door de challenge ook te gaan combineren met een Slimming treatment in de salon:-).

De Slimming Treatment bestaat uit een behandeling van een uur en geeft de vetverbranding een heuse boost! Tijdens de challenge heeft de Slimming treatment als Special Offer een tarief van €45 ipv €65.

Meer info over de Slimming Treatment? Of over de challenge? Of beide? Neem contact op met info@ekowellness.nl ( of met Susanne van der Kamp van http://Www.slimmerslank.com)