Huidverbetering

Huidverbetering

In de salon werk ik op diverse wijze aan een mooiere huid voor jou!

Afhankelijk van wat jij graag verbeterd ziet aan je gezicht, kies ik samen met jou voor een natuurlijke biopeeling, microneedling, spicules, algenpeeling, natural face lifting, bindweefselmassage, bms nasarov behandeling, carboxy of nog weer iets anders.

Een jongere huid

Anti-age, huidverjonging, healthy aging zijn termen die we noemen als we er eigenlijk gewoon graag iets jonger uit willen zien. Of niet perse jonger maar wel beter.

Strakkere contouren, minder (diepe) rimpels en lijntjes, een gladdere, egale huid, minder vlekjes, weg met de hamsterwangen, fronsrimpel en lijntjes rondom de mond zijn een veelgehoorde reden in mijn salon.

Oplossing voor jouw huid

Je komt in de beautysalon omdat je graag wat ontspanning wilt, en eigenlijk de mooiste versie van jezelf wilt zijn of behouden.
Daar werken we aan tijdens jouw schoonheidsbehandeling in de schoonheidssalon, maar net zo belangrijk is ook jouw leefstijl.
Mocht je dat willen, bespreken we ook hoe jij je huid op haar mooist houdt door hoe jij er buiten de salon voor zorgt. Bijvoorbeeld:

  • Hoe en wanneer reinig jij je gezicht, hals en decollete?
  • Welke produkten en voedingssupplementen gebruik je?
  • Slaap je wel voldoende? Ook zo belangrijk voor een betere en mooiere huid!