Maak kennis met ons team

Ursula Santos Ramos Ebeling

‘Het is mijn passie om innerlijk en uiterlijk te verbinden bij de mens. Voeten vertellen verhalen, het gezicht doet dat ook en het lichaam vertelt ook verhalen. Met liefde voor je zelf zorgen, zowel van binnen als van buiten, is essentieel. Je lijf is de tempel van je ziel. Wij zelf zijn een stukje natuur, ons lichaam heeft een fascinerend zelfhelend vermogen en de natuur om ons heen biedt prachtige ingrediënten om dit te ondersteunen.
Met zorg heb ik in de salon gekozen voor resultaatgerichte producten die bij deze gedachte aansluiten.

In 2006 ben ik mijn bedrijf FeetSpirit gestart en was hierin werkzaam als pedicure met specialisatie in de diabetische en reumatische voet en tevens als voetreflextherapeut. In 2011 startte ik schoonheidssalon SkinPower, een bedrijf dat zich eveneens focuste op natuurlijke, en het liefst biologische, producten. In 2013 besloot ik beide bedrijven te transformeren naar EkoWellness.

Ik geloof in iedere dag op je mooist kunnen zijn van binnenuit.
Goed voor jezelf zorgen door voeding, lekker bewegen, buitenlucht, ontspanning, voldoende slaap en de juiste huidverzorging.
En dan wauw, de unieke bindweefselmassages die je gezicht echt kunnen liften en het verouderingsproces vertragen!

Gun je zelf, jij op je mooist!

 

Specialist in opleiding

Ekowellness is een erkend leerbedrijf. Regelmatig zijn er specialistes in opleiding werkzaam bij Ekowellness om zich vaardigheden eigen te maken.