Ursula Ebeling (1976)

‘Het is mijn passie om innerlijk en uiterlijk te verbinden bij de mens. Voeten vertellen verhalen, het gezicht doet dat ook en het lichaam vertelt ook verhalen. Met liefde voor je zelf zorgen, zowel van binnen als van buiten, is essentieel. Je lijf is de tempel van je ziel. Wij zelf zijn een stukje natuur, ons lichaam heeft een fascinerend zelfhelend vermogen en de natuur om ons heen biedt prachtige ingrediënten om dit te ondersteunen. Ekowellness is een ‘verlengstuk’ van mijn eigen ‘green lifestyle’. Intens kan ik genieten van de geuren van de oliën, de produkten en de effecten van alle behandelingen die bij ons gegeven worden. Ik voel me omringd door de kracht van de natuur.’

In 2006 ben ik mijn bedrijf FeetSpirit gestart en was hierin werkzaam als pedicure met specialisatie in de diabetische en reumatische voet en tevens als voetreflextherapeut. In 2011 startte ik schoonheidssalon SkinPower, een bedrijf dat zich eveneens focuste op natuurlijke, en het liefst biologische, produkten. In 2013 besloot ik beide bedrijven te transformeren naar EkoWellness.

 

Erin van der Ploeg (1994)

Beauty is mijn passie. Ik creëer graag de perfecte wenkbrauw. In diverse salons heb ik ervaring opgedaan als all round schoonheidsspecialiste. De mooie produkten en de fijne vibe bij Ekowellness maken dat ik met groot plezier als specialist deel uit maak van het team.

 

 

Populaire producten & treatments

Natural Face Lifting

Huidverbetering op 100% natuurlijke basis zónder plastische chirurgie en zonder inspuitingen, draadjes of nietjes!
Lees meer over Natural Face Lifting

Body Sugaring - Suikerontharing

Ontharen doen we op een 100% natuurlijk manier, doeltreffend, zacht en veilig met suiker. (jawel, met suiker!)
Lees meer over Body Sugaring

Beauty Uurtje

Een uurtje vol beauty, we kijken samen wat er in dat uurtje mogelijk is om jou weer extra te laten stralen. Vrije keus uit de kaart 🙂
Lees meer over het Beauty Uurtje

Pedicure

Voeten zijn de basis van ons lijf. We staan er op, ze brengen ons daar waar we willen zijn, ze lopen echt altijd met ons mee.
Lees meer over Pedicure

Boek je afspraak nu ook gemakkelijk online

info@ekowellness.nl
06-46375181